Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Uw eigen boek drukken mét ISBN nummer

Wij bieden een volledige oplossing aan! Ook druk in kleine oplage.

U schrijft een boek, wij helpen u graag dit professioneel aan te pakken middels druk in kleine of grote oplage, ISBN nummer én distributie.
Het uitgeven van een boek kan leuk en prettig verlopen als u met de juiste kennis en/of met de juiste partner het proces doorloopt.

De inhoud van uw boek

De inhoud van uw boek bepaalt u natuurlijk helemaal zelf! U bent immers de schrijven van het boek. U bouwt een stuk tekst op in een tekstverwerker (zoals Word of Google docs).
Tevens heeft u een plan van hoe het boek eruit moet komen te zien. U heeft wellicht al nagedacht over de indruk die het boek moet geven optisch, als het 'op tafel ligt'. Hoe het moet aanvoelen en of het puur een boek met zwarte tekst gaat worden of dat het een boek met kleurrijke afbeeldingen gaat zijn. Kortom, er valt veel te bespreken met een grafische vormgever of drukkerij.

De layout van uw boek - desktop publishing

NLprinters beschikt over ervaren medewerkers die u kunnen helpen bij het opzetten van een voor drukwerk bruikbaar document. De zogenaamde layout. In goed overleg kunnen wij samen met u een plan maken en bepalen hoe het boek inhoudelijk en op de omslag er uit gaat komen te zien. Daarbij houden we er ook al rekening mee hoe het boek moet aanvoelen (en dat bedoelen we dan hier letterlijk). We kijken naar papiersoorten en omslagsoorten, alsook naar de diverse kleine details die een boek vaak professioneler en/of fraaier afgewerkt laten uitstralen.

ISBN nummer aanvragen

Je kunt in Nederland je eigen ISBN nummer aanvragen via het Bureau ISBN. Je betaalt daarvoor een starttarief & een prijs voor je ISBN nummer. Dat is optie nr1 om te werk te gaan. Je bent dan zelf de uitgever maar hebt daarmee nog geen contact naar de markt.
Optie nr2 is om te werken met een bestaande uitgeverij. Die uitgeverij vraagt dan een ISBN nummer aan voor je boek én heeft als het goed is ook een samenwerking met (onder andere) het Centrale Boekenhuis (bekend als het 'CB'). Wij vinden het een groot voordeel om met een aan het CB verbonden uitgeverij te werken zodat uw boek straks ook in de markt zichtbaar kan worden.
NLprinters is een dergelijke partner en wij bieden onze diensten graag aan om u te helpen bij het aanvragen van een ISBN nummer alsook bij het verder in de markt brengen van uw boek. Wij kunnen er dus ook voor zorg dragen dat uw boek beschikbaar komt via partijen zoals Bol.com.
Het ISBN nummer is dus ook een belangrijk onderdeel van je voorbereiding en dient in het design van je boek mee opgenomen te worden zodat bij het drukken van je boek dit automatisch op de juiste plek komt te staan. Staat je ISBN nummer niet op de cover van je boek komt je boek ook niet in de boekhandel terecht.

Een boek drukken in kleine of grote oplage. Print on demand ?

Je hoeft het niet ver te zoeken om je boek goedkoop en goed te laten drukken. NLprinters kan je boek al vanaf kleine oplage of zelfs vanaf 1 stuks drukken. Dus print-on-demand is een optie, ook bij ons. Ook hebben wij ervaring met het drukken van een boek in grote oplage. Hardcover boek of softcover boek?! In het gesprek dat je met ons hebt komen de opties allemaal vanzelf aan bod en wij maken altijd vooraf een duidelijke, geschreven offerte zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen, neem gewoon contact met ons op. Wij zorgen voor een laagdrempelige start.

Over de auteur

NLPrinters

NLPrinters

OER-Hollands goedkoop! Offset en digitaal drukwerk, groot-formaat printwerk en grafische service.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.